vineri, 22 octombrie 2010

WikiLeaks ura!!

Whistlebloweri de la wikileaks ura... si tot asa
     Sunt convis ca sunt un numar exorbitant de ziaristi (si nu numai) care ar fi dat orice sa aiba acces la informatiile pe care acestie le publica... si din partea mea nu pot sa spun decat ca la tot asa frate... Informatia trebuie sa fie publica si mai ales totul ar trebui sa fie cat mai transparent cu putinta... Sper ca cei de la WikiLeaks sa reuseasca in continuare sa tina piept presiunilor la care sunt supusi.
    Ei au aratat adica mai bine spus au demonstrat ceea ce lumea banuia despre politicile externe duse de marile puteri (in deosebi SUA) si de statele totalitare ca totul se rezuma la bani, petrol si putere restul nu au nici o importanta pentru acesti lideri neinfricati ai lumi. Razboaiele purtate acuma si in ultimi ani din orientul mijlociu si pana in Cecenia toate fiind interese banuite si nedeclarate ale acestor state, confirmate intr-un final.
     Dar oare ce se schimba dupa ce acestia fac publice documentele sau mai bine spus se schimba ceva? Poate un singur lucru si acela este ca acestor state le este mai greu sa nege ca lucrurile nu sunt asa, dar in rest? razboiul, traficul de arme, droguri interesul pentru petrol raman neschimbate.
     ...

Niciun comentariu: