marți, 26 octombrie 2010

Motiune? oare?

     Ar dori opozitia ca motiunea sa treaca? Ar fi oare aceasta in interesul lor, sau pur si simplu o fac de fatada si de campania pre electorala. Sa incercam sa "analizam" la rece... ar putea ei sa gestioneze mai bine resursele care sunt acuma? putin probabil (dar nu exclus), iar ei (opozitia) sunt constienti ca daca motiunea ar trece atunci deciziile pe care ei ar trebui sa le ia ar fi cam aceleasi.
     Nu spun ca actuala putere este mult mai breaza ... chiar nu cred,toti care au fost pana acuma au cam facut-o mai mult sau mai putin de oaie. 
     In concluzie nu cred ca opozitia isi doreste real sa preia acuma puterea, pur si simplu este o campanie de imagine plus cred ca ei spera ca realitatea economica sa se mai schimbe in bine in urmatorii doi ani, sa fim realisti cine isi doreste sa guverneze cand e greu? Nimeni... pentru ca e greu si deciziile sunt grele.
     Se va vota si vom vedea atunci.


P.S. sunt curios de campania de dupa motiune, de cum vor incerca sa abordeze, de ce nu a trecut motiunea.? Am cateva idei ... dar astept cu nerabdare sa vad.

Niciun comentariu: