marți, 26 octombrie 2010

PROSTIREA TARI CU TELEVIZORUL 2

     Am vorbit acum cateva zile despre posibilitatea pe care o au unii de a manipula opinia publica. Sa ne uitam la realitatea tv ca si studiu de caz. Actionar (sef, patron la noi) fiind domnul Sorin Ovidiu Vantu. Implicat in numeroase scandaluri care nu cred ca are rost sa le enumar pentru ca le stie toata lumea. Apar in public cateva stenograme la unul dintre scandalurile in care SOV a fost implicat (binenteles presupunem doar, noi nu suntem judecatori) si minune!!! Televiziunea Realitatea tv nu difuzeaza nici macar una, nu se aminteste nimic la emisiunile de maxima audienta se discutat cu totul altceva (binenteles mai important). In una din stenograme SOV spunea asa: "Academia Caţavencu trebuie să răspundă intereselor lui Sorin Ovidiu Vîntu.Punct". Normal ar spune unii el ii "patronul" face ce vrea. MDA!?!?
     De stenogramele lui nimic, poate nu au ei incredere in aceste stenograme, poate nu le place modul cum au fost obtinute, poate..., poate..., dar... nu cred ca au o preblema cu ele exemplu concret seara de 25.10.2010.
     Cred ca mai putem aminti si pe alti care procedeaza asemanator dar nu cred ca se ridica la nivelul celui mentionat mai sus asa-i DD? :))

Niciun comentariu: